Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Aktiviteter


Tafjord Friluftsbad

Tafjord Friluftsbad

Tafjord friluftsbad ligg idyllisk plassert ved fjorden og tilbyr oppvarma sumjebasseng, 24 meterx12 meter med djupne på mellom 0,9-1,85 meter. Vasstemperaturen held mellom 27-31 grader ceelsius. I tillegg finst eige plaskebasseng, 8x8 meter, med djupne på mellom 03,-0,5 meter for mindre ungar, samt vassklier, leikeapparat og garderober med dusj. Her er også Kioskutsal.

Valldal Aktivitetspark

Valldal Aktivitetspark

Den beste familieparken for klatring og aktivitet! Over 1400 meter med klatreløyper og zip-lines montert oppi i tre og stolpar! Løypene er tilpassa ulike aldrar og ferdigheitsnivå. I juli kjem trolla på besøk med moro og underhaldning for heile familien. Ope helgar frå mai-oktober, sommarferie og haustferie.

Valldal Naturopplevingar

Valldal Naturopplevingar

Tilbyr friluftsopplevelsar i storslått fjordlandskap heile året! Actionfylte aktivitetar som rafting på elva Valldøla og juving i Gudbrandsjuvet! Guida kajakkturar på verdsarvfjorden Tafjord eller fjellturar til blandt anna Mannen ved Trollstigen. Vi har også ope vinteren der vi tilbyr trugeturar og toppturar på ski.

 

 

Share on Facebook

Logg inn