Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Her finner du hytter, campingplasser, bobilplasser, glamping, aktivitetspark, telt, ørretfiske og mer for deg som skal innom Møre og Romsdag, Valladal, Trollstigen, Gerianger, Gudbrandsjuvet, Valldalsleden, Pilgrimsleden og omegn


Du finner resepsjon for campingen i den røde løa vår

Du finner resepsjon for campingen i den røde løa vår

Resepsjonen er merket med “Reception” skilt på løe veggen. Nytt for sesongen 2021 er at vi har innredet en gammel sauefjøs i løa vår om til resepsjon med litt kiosk fasiliteter.Her kan du kjøpe brus, is, sjokolade, kaffi, etc.

Bare følg skilt/ merking ”Booking” så finner du oss!

Bare å ringe på dørklokken eller ring oss på mobil nummeret 91929000 så får du hjelp.

Vi er åpen for booking mellom kl.1000-1200. Og fra kl.1430-2400.

I tiden 1200-1430 så driver vi med renhold av campingplassen.

Men du kan alltid nå oss på telefon : 9192900 fra kl: 1000-2400

Hytter

Hytter

Vi har 8stk hytter av enkel standard, ca.9m2 innvendig, med sengekøyer for 4 personer pr hytte. 1stk av de 8stk hyttene er kun for 2 personer med en sovesofa som gjøres om til dobbeltseng. Alle hyttene er utstyrt med elektrisitet, kokemuligheter, kjøleskap, WI-FI.

Alle 8stk hytter har dyne og puter,. Sengetrekk må du enten ta med selv, eller du kan leie sett hos oss, innholdet: dynetrekk, putetrekk, laken, liten og stor handuk.

Bobil/campingvogn

Bobil/campingvogn

Vi har store områder for Bobiler/ campingvogner og telt. Her kan du stå i lag med andre, eller trekke deg litt unna og være litt for deg/dere selv om du/dere måtte ønske det.

Du kan også leie elektrisitet til Bobil/ Campingvogn for kr.40 pr.døgn

 

 

Glamping Telt

Glamping Telt

Har du lenge hatt lyst å prøve Glamping telt, da har har du muligheten her hos oss.

Vi har pr i dag 2stk Glamping telt å velge mellom. Begge teltene ligger oppe på elevekanten med fantastisk utsikt mot Gudbrandsjuvet. 

Les mer ...

Telt

Telt

Vi har masse flott plass for både små og store telt.

Her kan du også leie elektrisitet for kr.25 pr. døgn

Hengekøyepark på Campingen

Hengekøyepark på Campingen

Har du lenge drømt om å sove ute under åpen himmel i bare sovepose i en hengekøy i fantastiske omgivelser? Da har du kommet til rett plass!

Les mer ...

 

Sanitæranlegg

Sanitæranlegg

Dette er et eldre dusj og toalett bygg med 1 avdeling for Damer og 1 avdeling for Herrer. Hver avdeling inneholder 2stk dusjer med gratis varmt / kaldt vann og 2stk toaletter og 3stk håndvasker. Selv om bygget er gammelt, så gjør vi vårt beste for å holde dette rent til enhver tid. Nytt toalettbygg er under planlegging.

PS!! Alt ferskvann/ drikkevann i både sanitæranlegg bygg og kjøkkenbygg er filtrert og UV-behandlet og kan trygt drikkes og brukes til matlaging. Det smaker friskt og godt    

Aktiviteter

Aktiviteter

Campingen har et flott utgangspunkt for både de som vil slappe helt av i rolige omgivelser, gå små eller store turer i den fantastiske fjellheimen i området, fiske i sjøen(Storfjorden), prøve rafting i ”Valldøla”, leie en kajakk og ta en tur utpå sjøen i vakre Storfjorden, ta en dag i klatreparken, en dag i Tafjordbadet(Utendørs basseng) eller reise rundt i området. Her er kort veg med bil både til Geiranger, Valldal, Geiranger, Tafjorden, Norddalen, Eidsdalen, Stranda, Åndalsnes, Molde, Atlanterhavsvegen og Ålesund.

Share on Facebook

Logg inn