Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Om oss


Velkommen til oss på Gudbrandsjuvet Camping .

Vi er en eldre mindre campingplass som er plassert rundt gården vår

”Alstadsæter Oppigarden” med en fantastisk rolig atmosfære med flott natur rundt oss, omgitt av flotte fjell og elvesus.

Vi ligger på den Nasjonale Turistvegen (Fylkesveg 63) mellom Geiranger og Trollstigen. I Fjord kommune, ca. 14km fra Valldal sentrum mot Trollstigen finner du oss helt inntil selve Gudbrandsjuv fossen og elva ”Valldøla” på Gudbrandsjuvet.

Campingen har et flott utgangspunkt for både de som vil slappe helt av i rolige omgivelser, gå små eller store turer i den fantastiske fjellheimen i området, fiske i sjøen, prøve rafting i ”Valldøla”, leie en kajakk og ta en tur utpå sjøen i vakre Storfjorden, ta en dag i klatreparken, en dag i Tafjordbadet(Utendørs basseng) eller reise rundt i området. Her er kort veg med bil både til Geiranger, Valldal, Tafjorden, Norddal, Eidsdal, Stranda, Åndalsnes, Molde, Atlanterhavsvegen og Ålesund.

Se mer bilder fra campingen og området vårt på vår Instagram side: gudbrandsjuvet.camping eller vår Facebook side: Gudbrandsjuvet Camping. Vi vil fremover også legge inn bilder fra fjellturer/ naturopplevelser i nærområdet til campingen. Følg oss gjerne om du ønsker. Siden er under stadig utvikling, hvor bilder og info blir lagt inn. 

 

Share on Facebook

Logg inn