Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Glamping Telt


Har du lenge hatt lyst å prøve Glamping telt, da har har du muligheten her hos oss.

Vi har pr i dag 2stk Glamping telt å velge mellom. Begge teltene ligger oppe på elevekanten med fantastisk utsikt mot Gudbrandsjuvet. Her kan du ligge i fantastisk herlige senger med en helt spesiell nærhet til naturen, du hører elven, gudbrandsjuvet, fugle og dyreliv med bare en teltduk som skiller dere. Tilbakemeldingene har vært bare positive så langt. Vi har hatt gjester som aldri har sovet så godt i hele sitt liv, gjester som har forsovet seg etter å vært langt inni drømmeland. Er du heldig med været så kan du sitte utenfor teltene og nyte det majestetiske landskapet rundt deg, kanskje grille god mat på bålpannen og nyte god drikke til. Mulighetene er mange.

Prisene inkludere ferdig oppredde senger og dusj i felles sanitæranlegg.

Det Lille Glamping teltet med en diameter på 5meter som inneholder 1stk herlig dobbeltseng på 180x200, et lite kjøleskap, vannkoker, 2 gode posisjons stoler med skamler og bord, varmeovn som holder godt på varmen i dårlig vær, elektrisitet og selvfølgelig skikkelig glamping belysning innvendig og utvendig så får du en fantastisk atmosfære. Utenfor er 2stk utestoler med bord og bålpanne med fri tilgang på ved til denne inkl. I prisen. Teltet passer best for et par, men der er også mulighet for 2stk xtra madrasser.

Det Store Glamping teltet har en størrelse på 685x440x210 og inneholder 2sovrom og 1oppholdsrom og et lite overtak ved inngang hvor der er mulighet å sitte under tak i dårlig vær.Hovedsoverom har en god dobbeltseng 150x200. Det andre soverommet har 2stk rammemadrasser 90x200. Det er også muligheter for opptil 2 xtra madrasser i oppholdsrom om ønskelig.

Oppholdsrom inneholder sofa gruppe for 5personer m/hevebord, kjøleskap m/fryser, liten ”kjøkkenbenk”, vannkoker, varmeovn som holder godt på varmen i dårlig vær, elektrisitet og koselig Glamping belysning. Utenfor er der 4stk utestoler, bord og bålpanne inkludert fri tilgang på ved.

Vi har mottatt masse gode tilbakemeldinger på begge teltene :)

Share on Facebook

Logg inn