Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Hengekøyepark på Campingen


Har du lenge drømt om å sove ute under åpen himmel i bare sovepose i en hengekøy i fantastiske omgivelser? Da har du kommet til rett plass!

Her hos oss kan du henge opp egen hengekøy, eller leie med oss.

Vårt dedikerte hengekøy område er lokalisert i et område på eiendommen som har blitt kalt ”Øyna” i mange hundre år. Området ligger noen hundre meter forbi vårt våningshus/løe i et fantastisk vakkert område med gammel dyrket mark, trollaktig steinur, flott skog, nydelige fjelltopper og helt inntil den vakre eleven ”Valldøla”. Her kan du finne deg et ledig område med trær som du liker , rigge opp hengekøyen og tarpen, legge deg nedpå og virkelig nyte utsikten og lyden til fantastisk norsk natur. Slapp av med en god bok og noe godt å drikke.

Vi har også en liten badekulp fra en liten bekk som man kan ta et lite avkjølendes bad i om man måtte ønske. Og vi har satt ut bålpanner som man kan benytte seg av for grilling, matlaging, koke kaffi, etc.

Grillkull eller ved kan kjøpes hos oss i resepsjonen.

Om du ikke har hengekøy og tarp utstyr, men har veldig lyst å prøve å sove ute i vakker vill natur, så kan du leie hengekøy og tarp av oss.

Men for at du skal få en best mulig første gangs opplevelse , så er det viktig at du er godt forberedt.

Klær og utstyr som man bør ta med for en natt under åpen himmel:

NB!! Det er ikke tilgang på elektrisitet ved hengekøyparken med tanke på lading av telefon, hodelykter, batteri, etc. Men mulighet for lading ved vår camping resepsjon.

Share on Facebook

Logg inn